top of page

Droom even mee met Ynteriors Design

Mijn drive: een realisatie die uw verwachtingen overtreft.

INTO INTERIOR, OUT-OF-THE-BOX…
EEN INTERIEUR DAT NAADLOOS AANSLUIT OP UW PERSOONLIJKHEID

Mocht u ervoor kiezen om met Ynteriors Design in zee te gaan, dan staan u en al uw interieurwensen meteen centraal. Uw eigen identiteit en persoonlijkheid zijn de drijfveer om mijn ontwerp te laten rijzen. Deze tracht ik te vertalen naar uw unieke interieurstijl, waarbij alle elementen perfect op hun plaats vallen en het totaalplaatje klopt. Hierbij zet ik hoog in op detail en verfijning.

INSPIRATIE VOOR UW INTERIEURDROMEN

Elke keuze, iedere stap wordt ook met u gedeeld en uit de doeken gedaan. We zitten samen rond de tafel om te brainstormen en uw dromen tot leven te brengen. Al van bij het eerste overleg brengen we al uw wensen, voorkeuren, ideeën en dromen in kaart om stap voor stap via uitgebreide gesprekken, moodboards en inspiratiesessies te eindigen bij een sprekend 2D-3D interieurontwerp. 

Zo komt u bij mij nooit voor verrassingen te staan, tenzij, het eindresultaat natuurlijk… dat moet dé verrassing zijn. Mijn missie “= wow-effect” is pas geslaagd als jullie sprakeloos zijn en jullie ogen voor zich laten spreken. Meer weten? Bekijk dan onze richtprijzen en werkwijze.

LICHT, VORM, RUIMTE

Dat zijn de drie elementen waarvan ik vertrek, zij vormen de basis van mijn ontwerp. Dan begint mijn brein te werken (en het beste nog ’s nachts). Ik wil de perfecte balans creëren tussen rust en spanning enerzijds en tussen functionaliteit en schoonheid anderzijds. 

Dit alles moet harmonieus samensmelten. Ik denk graag out-of-the-box en wil keer op keer iets unieks ontwerpen, iets dat volledig op uw lijf geschreven is. 

REALISATIES

realisaties
Ynteriors Design logo

VC

Ynteriors Design logo

NKH

Ynteriors Design logo

GDW

“ My target: creating an interior that reflects the spirit and soul of the owners, with a magical sparkle of me .”

MISSCHIEN KAN IK U INSPIRATIE GEVEN VOOR EEN UNIEK INTERIEUR WAARIN U ZICH VOLLEDIG THUIS KAN VOELEN? 

Contacteer me voor een eerste gesprek. Neem gerust contact op, een eerste afspraak is volledig vrijblijvend.

bottom of page